ما را حمایت کنید
 
امروز : یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶ساعت ۲۳:۰۷
عکس شماره 1
۱۳۹۴/۱۰/۱۳
شاهسواران

ساندویچ یکی از غذاهایی است که به دلیل طبخ سریع افراد بیشتر تمایل به تهیه آن دارند که در بسیاری مواقع کیفیت و مواد بکار رفته در آن برای مشتریان قابل توجه و با اهمیت است.

شکل ساده ساندویچ از برش های گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی در لابلای دو برش نان، تهیه می شود. این نوع خوراک، در قرن ۱۸ میلادی به خاطر «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ»، به این نام درآمد. برای مونتاگو هنگام بازی برش های نان و گوشت آورده می شد تا او ضمن بازی کردن بتواند غذا هم بخورد. بزودی خوردن ساندویچ در تمام قاره اروپا همه گیر شد و نام آن به زبان فرانسه هم راه یافت.

ساندویچ به دلیل سادگی در تهیه، قابلیت همراه بردن با خود و تنوع بسیار آن، تقریباً به همه دستورهای غذایی در کشورهای غربی راه یافت. انواع گوناگونی از ساندویچ ها در کشورهای مختلف وجود دارند به طوری که در قالب سرد و گرم و از انواع مختلف نان که لابلای آن مواد غذایی از قبیل ژامبون، مرغ، تخم مرغ، ماهی، گوجه فرنگی، خیار، کاهو و غیره قرار می گیرد، تشکیل می شوند.

مثل همه تفاوت های فرهنگی و سنتی، سلیقه ها و ذائقه ی مردم در کشورهای مختلف متفاوت است. مثلا مردم آفریقای جنوبی و لهستان از خوردن Sloppy Joe به قدری که آمریکایی ها از Gatsby Sandwich (استیک، همبرگر، سیب زمینی سرخ شده و چند نوع سس عجیب و غریب در یک ساندویچ!) و Zapiekanka تعجب می کنند، شگفت زده می شوند.