ما را حمایت کنید
 
عکس شماره 1
۱۳۹۵/۰۱/۳۱
شاهسواران

طبق آحرین تحقیقات بعمل آمده مصرف مداوم نودل آماده خطر ابتلا به سکته قلبی و بسیاری از بیماری‌های مهلک را به شدت افزایش می‌دهد.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اخیراً نودل آماده به یکی از مواد غذایی بسیار پرطرفدار در کشورهای مختلف در سرتاسر جهان تبدیل شده است. علت محبویت آن این است که در مدت زمانی بسیار کوتاه حاضر می‌شود و علاوه بر این با وجود قیمت ناچیزی که دارد، بسیار لذیذ و خوشمزه است. اما ممکن است ارزان قیمت بودن آن بی‌دلیل نباشد.
اگر شما نیز از طرفداران نودل آماده هستید، باید به شما بگوییم که مصرف آن سلامتی‌تان را به خطر می‌اندازد زیرا این ماده دارای ارزش غذایی و مواد مغذی نیست.

مطالعه‌ای جدید نشان داده است که مصرف نودل‌ آماده خطر ابتلا به حمله قلبی، اختلالات قلبی عروقی، فشار خون، دیابت، سرطان، کلسترول و چاقی را به شدت افزایش می‌دهد.

نودل آماده سرشار از مواد مضری همچون سدیم، چربی‌های اشباع، مواد نگهدانده، مواد سمی، مونوسدیم گلوتامات، طعم‌دهنده‌های مضر و آرد تصفیه‌شده است. علاوه بر این هضم آن برای دستگاه گوارش بسیار دشوار است و می‌تواند سبب سوء هاضمه، سوزش سر دل، اسهال، آسم، آسیب به دستگاه تولید مثل و مشکلات گوارشی شود.

نودل,نودل آماده

به هیچ عنوان نودل آماده نخورید!