ما را حمایت کنید
 
امروز : یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶ساعت ۲۳:۱۱
عکس شماره 1
۱۳۹۴/۱۱/۳۰
شاهسواران

در این پست شما را با طرز تهیه‌ی ۸ نوع سس برای گوشت‌های کبابی آشنا می‌کنیم با ما همراه باشید…

طرز تهیه‌ی ۸ نوع سس برای گوشت‌های کبابی

سس سیر و قارچ

سس سیر و قارچ

سس سیر و قارچ

مواد لازم برای حدود ۲ پیمانه:

کره                                          ۲۰ گرم

سیر له کرده                             ۳ حبه

قارچ ورقه‌ای خردکرده               ۵۰۰ گرم

آب مرغ                                     ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

خامه                                        ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک ‌و یک‌چهارم پیمانه)

پوست لیموی رنده کرده            ۱ قاشق سوپ‌خوری

تره خردکرده                              ۲ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه سیر را بیفزایید و تفت دهید تا قدری نرم شود. سپس قارچ را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید. حالا آب مرغ، خامه و پوست لیمو را نیز درون تابه بریزید و هم بزنید. اکنون سس را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بجوشانید و تره را بیفزایید. اینک سس را از روی حرارت بردارید و مصرف کنید.

سس تند ادویه‌دار

مواد لازم برای حدود دو و یک‌دوم پیمانه:

روغن زیتون                       ۱ قاشق سوپ‌خوری

پیاز خردکرده                     ۱ عدد درشت

گوجه‌فرنگی خردکرده        ۴ عدد متوسط

سس بالزامیک                 ۱ قاشق سوپ‌خوری

شکر                                ۱ قاشق چای‌خوری

سس پستو                      ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

روش تهیه:

روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود. سپس باقیمانده مواد را بیفزایید و به مدت ۱۰ دقیقه، بجوشانید. اکنون سس آماده مصرف است.

یادآوری: برای تهیه سس پستو، ۳ حبه سیر را له کنید، ۲ پیمانه برگ ریحان تازه را همراه با ۳ قاشق سوپ‌خوری گردو و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و درون دستگاه غذاساز بریزید تا حالت خمیری پیدا کند. حالا یک‌دوم پیمانه روغن زیتون را به تدریج به این مخلوط بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.

سس عسل و چیلی

سس عسل و چیلی,سس کباب

سس عسل و چیلی

مواد لازم برای حدود یک و یک‌چهارم پیمانه:

روغن ذرت                     ۲ قاشق چای‌خوری

زنجفیل رنده کرده           ۲ قاشق چای‌خوری

سیر له کرده                  ۱ حبه

فلفل چیلی خردکرده      ۲ عدد ریز

سس فلفل                    ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

عسل                           ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب‌لیمو                          ۲ قاشق سوپ‌خوری

آب                                ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

روش تهیه:

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه زنجفیل، سیر و فلفل چیلی را بیفزایید و تفت دهید تا زنجفیل قدری نرم شود. سپس باقیمانده مواد را اضافه کنید و به مدت تقریبی ۵ دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود. حالا آن را صاف کنید و به مصرف برسانید.

 سس کاری و نارگیل 

 

مواد لازم برای حدود ۲ پیمانه:

کره                         ۴۰ گرم

پیازچه خردکرده        ۲ ساقه

پودر کاری                ۱ قاشق سوپ‌خوری

شیر نارگیل              یک قوطی ۴۰۰ گرمی

گشنیز خردکرده       ۱ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه پیازچه را بیفزایید و تفت دهید. سپس پودر کاری را اضافه کنید و قدری تفت دهید تا عطرش بلند شود. حالا شیر نارگیل را بیفزایید و سس را بجوشانید تا غلیظ شود. اکنون گشنیز را درون سس بریزید و مصرف کنید.

 

سس خردل

سس خردل,سس کباب

سس خردل

مواد لازم برای ۱ پیمانه:

کره                                ۲۰ گرم

پیاز قرمز خردکرده           ۱ عدد

سیر له کرده                   ۱ حبه

سس خردل                    یک و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

آب گوشت                      ۴۰۰ میلی‌لیتر

رب گوجه‌فرنگی              ۱ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزایید و تفت دهید تا قدری نرم شوند. سپس خردل، آب گوشت و رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا سس را بجوشانید تا غلیظ شود و مقدارش به یک پیمانه کاهش یابد. اکنون سس را صاف کنید و مصرف نمایید.

 

سس رزماری

مواد لازم برای حدود ۱ پیمانه:

روغن مایع                     ۲ قاشق چای‌خوری

پیاز خردکرده                  ۱ عدد متوسط

سیر له کرده                 ۲ حبه

دانه فلفل سیاه             یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر رزماری خشک       ۱ قاشق چای‌خوری

آب گوشت                    ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

خامه                            ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آرد ذرت                         ۲ قاشق چای‌خوری

آب                                ۱ قاشق سوپ‌خوری

پودر رزماری (اضافی)     یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه پیاز، سیر، دانه فلفل و رزماری را بیفزایید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. آن‌گاه آب گوشت را اضافه کنید و این مخلوط را بجوشانید تا مقدارش به ۱۶۰ میلی‌لیتر یا دوسوم ‌پیمانه کاهش یابد. سپس خامه را به آن بیفزایید و بعد مخلوط حل کرده آرد ذرت و آب را اضافه کنید. حالا سس را بجوشانید تا قدری غلیظ شود. اکنون آن را صاف کنید و رزماری (یک‌دوم قاشق چای‌خوری) را به آن بیفزایید و مصرف نمایید.

 

سس گوجه‌فرنگی و چیلی

سس گوجه‌فرنگی و چیلی,سس کباب

سس گوجه‌فرنگی و چیلی

مواد لازم برای حدود ۲ پیمانه:

پیاز خردکرده                                ۱ عدد درشت

سیر پوست کنده و خردکرده         ۲ حبه

فلفل تند قرمز خردکرده                ۳ عدد ریز

زیره آسیاب کرده                         ۱ قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز آسیاب کرده              ۱ قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی                           ۱ قاشق سوپ‌خوری

شکر قهوه‌ای                              ۵۰ گرم

گوجه‌فرنگی خردکرده                   ۴۰۰ گرم

آب گوشت                                  ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

سویا سس                                 ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

روغن زیتون                                ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

روش تهیه:

پیاز، سیر، فلفل قرمز، ادویـــه، رب گوجـه‌فرنگی، شکر قهوه‌ای و گوجه‌فرنگی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آب گوشت، سس و روغن زیتون را بیفزایید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. سپس این مایه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید تا مقدارش به ۲ پیمانه کاهش یابد. حالا سس آماده مصرف است.

 

سس پنیر

مواد لازم برای حدود ۲ پیمانه:

کره                                                ۴۰ گرم

سیر له کرده                                   ۱ حبه

پیاز ریز خردکرده                              ۱ عدد ریز

پنیر بلوچیز یا گودای خردکرده           ۱۲۵ گرم

خامه                                             ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

سس خردل                                   ۱ قاشق چای‌خوری

جعفری خردکرده                            ۱ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه سیر و پیاز را بیفزایید و تفت دهید. سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. حالا خامه و خردل را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. صبر کنید تا سس قدری غلیظ شود و بعد جعفری را بیفزایید. حالا سس آماده مصرف است.