ما را حمایت کنید
 
عکس شماره 1
۱۳۹۵/۰۱/۳۰
شاهسواران

اگر به طعم پرتغال را علاقه دارید حتماً طعم این کیک پرتغالی ژله ای را نیز دوست خواهید داشت.

طریقه پخت کیک پرتغالی ژله‌ای

مواد لازم برای تهیه کیک پرتغالی:

یک بسته پودرکیک پرتغال
یک بسته پودر ژله پرتغال
یک پیمانه آب جوش
یک بسته پودینگ وانیلی
یک پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری عصاره پرتغال
خامه

طرز تهیه:

ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.
بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.
اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.
عصاره پرتغال و وانیل را در کاسه بریزید .
ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید. نوش جان

همچنین ببینید